Dutch beerexperience 5%-7%

Inhoud2x30, 3x33 cl  
Typespeciaal bier  
VerpakkingDoos  
LandNederland  
Op voorraad?Ja
Te verzenden?Ja
 
Prijs (incl. BTW)€ 13,99
Bedrag BTW (21%)€ 2,43
Statiegeld€ 0,50
 


Aantal:

De Dutch Beerexperience stelt U in de gelegenheid om 5 bijzondere, speciale bieren van Nederlandse bodem te proeven. Ontdek de moderne passie en ouderwetse ambacht van de Nederlandse brouwer.

Nederland telt op dit moment meer dan 300 brouwerijen. Er is een nieuwe generatie bierbrouwers opgestaan, die samen met de gerenomeerde brouwers, Nederlands speciaalbier naar een waardig niveau tilt. Wereldwijd worden de bieren van Hollandse bodem ontdekt en gewaardeerd. De beleving rondom Nederlands bier heeft een ommekeer gemaakt van verfrissend en dorstlessend naar kwalitatief en bewust genieten.

In deze geschenkverpakking zit:

1 fles Gulpener Ur Hop 6% 30 cl.
Bij Gulpener draait alles om smaak en beleving. Het enige echte bier van Nederlandse bodem. De combinatie van onze lokale grondstoffen en rijke traditie, vormen de uitgesproken smaken van onze bieren. India Pale Lager is eigenwijs bitter, ongefilterd bier van lage gisting met een uitgesproken hoparoma.

1 fles Het Dunkelweizen bier vandeoirsprong 6,5% 33 cl.
Het Dunkelweizen bier vandeoirsprong is een ongefilterd bier van hoge gisting, met een vol romige smaak. Toetsen van fruit en kruidnagels komen door het gebruik van de speciale stofgist welke altijd nodig is om een weizen bier te maken. Het gebruik van 50% tarwe mout zorgt voor een broodachtige smaak. De kleur wordt veroorzaakt door het gebruik van caramel speciaal mout. Deze mout staat bekend om zijn caramelachtige eigenschappen, welke je ook zeker terug vindt in het bier.

1 fles vandestreek hop art 5% 33 cl.
De van de Streek broeders brouwden in de Hop Art serie samen met kunstenaars. Dit bier is het ultieme resultaat van al dat hopgeweld.

1 fles Texels Skuumkoppe 6% 30 cl
Texelse Skuumkoppe is een speciaalbier met een volle smaak. 's Zomers een stevige, frisse dorstlesser en 's winters een heerlijk doordrinkbier. Texels Skuumkoppe is ongefilterd, gist na op de fles en drinkt het lekkerste uit het originele Skuumkoppeglas, zonder citroentje. Het beetje gist onderin de fles maakt het bier extra romig en bevat veel vitamine B.

1 fles La Trappe dubbel 7% 33 cl.
La Trappe is Neerlands enige Trappistenbier en wordt sinds 1884 gebrouwen in de Trappistenabdij te Berkel-Enschot. La Trappe Dubbel heeft een donkere robijnrode kleur. De smaak is fris, zacht en ietwat zoet. La Trappe Dubbel gist na op fles waardoor een uniek aroma ontstaat.

 


Terug naar overzicht