Croft pink port 19,5%

Inhoud75 cl  
Typeport  
VerpakkingFles  
LandPortugal  
Op voorraad?Ja
Te verzenden?Ja
 
Prijs (incl. BTW)€ 11,99
Bedrag BTW (21%)€ 2,09
 


Aantal:

Een verleidelijke drank die koud gedronken wordt. Door traditionele rode portdruiven kortstondig koel in te weken, het licht gekleurde vruchtensap vervolgens, - eveneens bij lage temperatuur - te vergisten, ontstaat de basis voor deze verrassend smakelijke en geheel unieke Pink Port.

Croft Pink heeft misschien nog het meeste weg van een lichtvoetige rubyport met de verleidelijke geur en smaak van bessen en kersen. Daarnaast domineren aroma's van framboos, bloesem, honing en grapefruit. In tegenstelling tot andere Portsoorten is de 'Pink' niet houtgelagerd en daardoor iets levendiger, frisser van stijl en bovendien dorstlessend gemaakt dankzij een speels droge afdronk die doet verlangen naar een nieuwe slok.

Deze wijn komt het beste – gekoeld geschonken op een graad of vijf Celsius of met ijs – tot z'n recht als aperitief en begeleider van gebrande amandeltjes, olijven, toastjes en charcuterie.

De sublieme combinatie met miniem gezoete desserts en fruitsalades spreekt voor zich.
Pink Port is geen hype of kortstondig trendy drankje. Met Pink Port is een nieuwe categorie toegevoegd aan het indrukwekkende en diverse aanbod Portwijnen. Een echte primeur dus.

 

http://www.croftpink.com

 


Terug naar overzicht