Aalborg jubileum akvavit 42%

Artikelcode79123  
Inhoud70 cl  
Typelikeur  
VerpakkingFles  
LandDenemarken  
Op voorraad?Ja
Te verzenden?Ja
 
Prijs (incl. BTW)€ 19,99
Bedrag BTW (21%)€ 3,47
 


Aantal:

Zuiverheid is een van de pijlers waarop de wereldwijde reputatie van Aalborg Akvavit is gebaseerd.
Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de allerfijnste alcohol; om dit te garanderen, wordt dit door Aalborg zelf gedistilleerd.
De natuur is de enige leverancier van Aalborg en u kunt ervan op aan dat zij steevast het beste graan voor de distilleerderij levert.
Maar het eigenlijke geheim van Aalborg Akvavit is gelegen in de complexe melange van kruiden. Zo kunt u bij de milde, goudkleurige Aalborg Jubileum Akvavit een smaak van dille en koriander bespeuren, echter, er is niemand die weet hoe Aalborg dit klaarspeelt, uitgezonderd natuurlijk de mensen die er uit hoofde van hun beroep een eer in stellen de Akvavit te maken.

Als u eenmaal een Aalborg Akvavit heeft geproefd, wilt u dat nog eens proberen en misschien zelfs experimenteren met het soort voedsel dat erbij gegeten wordt.
Een oude Deense traditie vereist gemarineerde haring op roggebrood. Maar Aalborg Jubileaums Akvavit doet het ook voortreffelijk samen met allerlei schaaldieren, zalm of wat dan ook uit het rijk van Neptunus waar u zin in heeft

http://www.aalborgakvavit.dk

 


Terug naar overzicht