Baquba rum blanco 37.5%

Inhoud100 cl  
Typerum  
VerpakkingFles  
Op voorraad?Ja
Te verzenden?Ja
 
Prijs (incl. BTW)€ 23,50
Bedrag BTW (21%)€ 4,08
 


Aantal:

Het Caribisch gebied staat bekend om haar vele soorten rum en vele smakenvariaties. Vandaar dat onze keurmeesters hier op zoek zijn gegaan naar de ideale samenstelling van onze blended Baquba Rum. De baquba keurmeesters hebben tal van combinaties geproefd. Want tal van factoren spelen een rol bij het maken van een goed smakende rum. Zoals de duur van het rijpingsproces en de vaten waarin de rum wordt bewaard.
De rumsoorten die verwerkt zijn in Baquba Rum Blanco, zijn alle minstens 5 jaar oud. Want hoe ouder de rum, hoe intenser de smaak. Sommige zijn zelfs gerijpt met een lager percentage alcohol dan de andere. Ook de vaten die gebruikt worden zijn bijzonder. Deze oude bourbonvaten brengen hun smaak en geur over op de rum.
Tot slot voegt ook het Caribische klimaat veel toe aan de eigenzinnige smaak van Baquba rum. Tijdens het rijpen verdampt echter een deel van de rum door de tropische hitte. Deze verloren gegane rum heet van oudsher: "The Angels Share."
Uit de mooiste vaten hebben de baquba keurmeesters een selectie gemaakt en gemengd tot een kristalheldere, witte rum. Zacht, met een mooie, krachtige smaak. Een rum met een klasse. Baquba Rum Blanco. Pure Class.

http://www.baquba-rum.nl

 


Terug naar overzicht