Bacardi coconut 32%

Inhoud70 cl  
Typerum  
VerpakkingFles  
Op voorraad?Nee
Te verzenden?Ja
 
Prijs (incl. BTW)€ 16,99
Bedrag BTW (21%)€ 2,95
 


Aantal:

In 1862 begon Don Facundo Bacardi een distilleerderij in de buurt van de haven Santiago de Cuba.  Hier creëerde hij BACARDI, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak. De vleermuis is het beeldmerk van Bacardi. Dit symbool, in Spaanstalige landen het teken van voorspoed en geluk, staat sinds het allereerste begin op alle flessen. Bacardi Coco is een rijke, exotische drank met een vleugje aroma van kokosnoot. Bacardi Coco is in 2005 in Nederland geïntroduceerd en zal het succes van Bacardi verder gaan uitbouwen. Bacardi Coco is een aanvulling op de reeds bestaande Bacardi Limón waardoor een duidelijke flavoured rum range ontstaat. Ze geven rumliefhebbers met een bijzondere smaak een wereld aan mogelijkheden voor het maken van hun mix.

De basis voor Bacardi Coco is Bacardi Rum waaraan natuurlijke kokosnoot aroma’s zijn toegevoegd. De smaak is rijk en exotisch met een vleugje kokosnoot. Deze drank heeft een heldere kleur en is verpakt in een unieke onderscheidende fles.

De subtiele en exotische smaak maakt Bacardi Coco heerlijk om puur te drinken met wat ijs maar ook goed te mixen met Cola of Jus d’Orange.

http://www.bacardi.com

 


Terug naar overzicht