Bier Diner ultieme bier en spijs cadeau 3.5-9%

Inhoud3x33 cl + 1x25 cl  
Typespeciaal bier  
VerpakkingKartonnen boek  
LandBelgië  
Op voorraad?Nee
Te verzenden?Ja
 
Prijs (incl. BTW)€ 16,99
Bedrag BTW (21%)€ 2,95
Statiegeld€ 0,40
 


Aantal:

Middels dit unieke geschenk bieden wij u een uitgebreid platform om zowel een gevorderde bierdrinker als een onervaren kok kennis te laten maken met de nieuwe trend "bier en spijs". In de verpakking bevindt zich een menukaart die u begeleidt in het bereiden van een compleet 4-gangen menu. De begeleidende bieren zijn ook opgenomen in de verpakking.

Dit luxe geschenk bevat enkel bieren die geselecteerd zijn op hun kwaliteit en smaakpalet. Om kwalitatief optimaal te genieten van deze bieren zijn er twee degustatieglazen toegevoegd. Deze glazen hebben een specifieke vorm, die het aroma en de smaak van het bier optimaal naar voren brengen.

De begeleidende gerechten zijn samengesteld door een panel van bierliefhebbers, traiteurs en koks. Hun passie en bekwaamheid hebben geleid tot combinaties waarbij de smaken van eten en bieren elkaar versterken, een ware culinaire verrijking.

Daarnaast wordt de beleving achter speciaalbier compleet gemaakt. Op een comfortabel moment (bij voorkeur in gezelschap) genieten van een heerlijk kwalitatief glas bier, waarbij de eerste slok direct de passie en liefde van de brouwmeester te ontdekken valt. Vervolgens volgt een hap van het begeleidende gerecht waarvan de smaken zich mengen met de afdronk van het bier, een ultieme smaaksensatie.....een ultieme beleving. Kortom dit geschenk biedt u een eerste ervaring op het gebied van Food Pairing en zal u ongetwijfeld stimuleren om hier verder van te genieten. SANTE!!

http://www.bier-diner.nl

 


Terug naar overzicht