Dopff crémant d'alsace cuvée julien 12%

Inhoud75 cl  
Typemousserende wijn  
VerpakkingFles  
LandFrankrijk  
Op voorraad?Ja
Te verzenden?Ja
 
Prijs (incl. BTW)€ 14,99
Bedrag BTW (21%)€ 2,61
 


Aantal:
De Elzassische wijnen : sinds 1574, hebben de DOPFFS, van vader op zoon, zich met vurigheid en enthousiasme gewijd aan deze goddelijke alchimie ontstaan door de subtiele unie van een streek en van een druiveras.
Wijnbouwers voor alles, zij verdedigen een veeleisende beroepsethiek die hen leidt naar het uitsluitend produceren, onder hun naam, van natuurlijke wijnen voortkomend uit de beste druiven liefdevol volgens de traditionele regels verzorgd.
Het is deze kennis en deze stiptheid waarvoor wij u uitnodigen om deze via deze beste wijnenselectie van de DOPFF-familie te ontdekken. Het is met ruim 70 hectaren productieve wijngaarden dat DOPFF au moulin het belangrijkste domein in het hart van de regio van de grote wijnsoorten is geworden.
Zij spreidt zich voornamelijk rond het stadje Riquewihr uit op de heuvels geörienteerd op het volle zuiden van Schoenenburg "Belle Côte", Riesling-grond bij uitstek. Zij heeft zich ook verder ontwikkeld richting Hunawihr, Mittelwihr, la Hardt de Colmar en totaan Turckeim.
 

Terug naar overzicht